Vilă de vânzare zona Decebal S+P+E+M, cu spațiu comercial, 600 mp construiti singur la curte

Ofertă exclusivă Elogy Business Network, vilă de vânzare in zona Decebal, S+P+E+M, cu o suprafață construită de 600 mp, desfăsurata pe 3 etaje și subsol+150 mp de curte libera. La parterul vilei se regăsește un spațiu comercial de 50 mp. In capătul fiecărui etaj exista o un grup sanitar cu toaletă. Impărțirea vilei este foarte bine facuta încât permite compartimentarea pe apartamente, cel puțin un apartament cu 3 camere pe etaj. In momentul de fața impărtirea este cu cate 3 camere baie si bucătărie pe fiecare etaj, dat fiind faptul ca ultima destinație a fost aceea de grădinita pentru copii.

Ultimul etaj, adica mansarda, este deosebit datorită terasei foarte generoase de care se bucură acesta. Subsolul are asigurat 2 cai de acces, atât prin interiorul vilei cât si direct din exterior, din curte. Subsolul este si acesta foarte generos ca si suprafață fiind un bun spatiu de depozitare sau se poate utiliza ca și spatiu pentru birouri. Fiecare etaj dispune de centrala termică proprie, aparate de aer conditionat, iar bucătăria de la parter dispune de o hota profesională de inox cu tubulatură de evacuare de dimensiuni mari.

Această proprietare se poate exploata fie ca și locuintă rezidentială, ori in scopuri comerciale; gradinita pentru copii, hotel tip (apart-hotel), pensiune, restaurant, clinica medicala, clinica veterinara, etc.

In cazul in care sunteți interesat de o asemenea proprietate pentru a vă da seama de potentialul acestei vile va invitam la o vizionare.

Pretul de vanzare este de 780.000 Euro

Contact

Simion Cătalin Antonio

tel: +40721.601.526

email: catalin.simion@elogy.ro

Gallery Images