Vânzare apartament modern 3 camere 80 mp amenajat cu arhitect de design interior. Etaj 1/3, an 2015, situat în Prelungirea Ghencea. Loc de parcare inclus!

Ofertă vânzare apartament 3 camere in zona Prelungirea Ghencea, situat într-un bloc de doar 3 etaje construit in anul 2015, apartamentul se vinde împreună cu un loc de parcare situat in fața blocului.

Datorită regimului de înăltime de doar 3 etaje al blocului si cu doar 4 apartamente pe etaj, viitorul cumpărător al apartamentului va beneficia de-o intimitate deosebită fata de complexurile rezidentiale de dimensiuni mari unde sunt multi locatari.

Interiorul apartamentului impresionează prin dimensiunile generoase ale suprafetelor ce îți dă senzația de libertate si mult spatiu. Apartamentul este forte bine iluminat datorită geamului glisant de la balcon pana jos și de dimensiune mare, inclusiv restul ferestrelor din apartament, sticla acestora având o tentă de smarald filtrând lumina foarte plăcut si odihnitor ochilor. Toate ferestrele din apartament sunt cu tâmplarie din aluminiu cu sticlă din termopan. De cum se intră in apartament te întâmpină un hol generos ce face legătura cu livingul apartamentului si continuând până in capătul apartamentului unde se află baia si cele 2 dormitoare. Baia este dotată corespunzător standardelor pentru un confort de lux, ce are in dotare, bideu, cabină de dus cu scurgere directă in pardoseala, o fereastră de dimensiuni generoase pentru aerisire si o bună iluminare naturală. Apartamentul se vinde mobilat utilat exact cum se vede în poze cu combină frigorifică, televizor, masină de spălat rufe, masină de spălat vase, mobilier de bucătarie, canapea, mobilier living, dulap dressing hol, pat cu saltea și noptiere in primul dormitor.

Pretul de vânzare este de 90.000 euro la care se adauga comisionul agentiei de 3% din valoare.

Contact:

Simion Cătălin Antonio

Tel: +40721.601.526

email: catalin.simion@elogy.ro

Gallery Images