Teren in exclusivitate prin Elogy Imobiliare, 534 mp pe colt, Buleverdul Iancu de Hunedoara colt cu Caderea Bastiliei, deschideri mari la doua strazi, la 2 minute de Piata Victoriei fata in fata cu cladirea de birouri ING

Oferta aflata la vanzare in exclusivitate prin Elogy Imobiliare, 534 mp, pe bulevardul Iancu de Hunedoara colt cu Cadearea Bastiliei, fata in fata cu cladirea de birouri ING, cu vad comercial pietonal si auto foarte intens. Pozitie deosebita si unica, cu potential foarte mare de exploatare.

Terenul are dubla deschidere la doua strazi fiind pozitionat pe colt, 27 m deschidere pe strada Caderea Bastiliei, si 13,94 m pe Bulevardul Iancu de Hunedoara. Strada Caderea Bastiliei face legatura dintre Piata Romana si Bulevardul Iancu de Hunedoara, bulevard ce face legatura dintre Piata Victoriei si se contiuna cu Bulevardul Stefan Cel Mare

Ca si pozitionare se afla fata in fata cu cladirea de birouri ING, zona este intens circulata pietonal, la 2 minute se afla cladirea Guvernului din Piata Victoriei si zona rezidentiala denumita generic “Capitale” din zona Dorobanti, zona cu strazi ce poarta nume de capitale din zona selecta Dorobanti.

Terenul se preteaza foarte bine pentru o cladire mixta de locuinte premium si spatii comerciale la parter, insa nu numai, la fel de bine se preteaza pentru o clinica medicala, sau pentru orice activitate comerciala care necesita o buna pozitionare si un vad comercial bun.

Pretul pentru vanzare al terenului este de 1.000.000 Euro si se tranzactioneaza exclusiv prin Elogy Imobiliare.

Contact tel: 0721.601.526

Gallery Images