The Madison – Executive Suites Aviatorilor Inchiriere Penthouse triplex de lux cu terasa 50 mp, pozitie unica pe Bulevardul Aviatorilor cu lift privat! + Office independent 40 mp la demisol bonus!

The Madison – Executive Suites Aviatorilor


Oferta de inchiriere apartament tip Penthouse triplex cu lift privat si cu o pozitie unica cu adresa pe Bulevardul Aviatorilor vizavi de parcul Herastrau, avand vederea catre rondul de la Aviatorilor Charles de Gaulle si Parcul Herastrau. Pozitia apartamentului confera o vedere exclusivista directa catre Parcul Herastrau, Charles de Gaulle, viitorul locatar beneficiind de o zona verde cu multa vegetatie si oxigen. Penthouse-ul este pozitionat intr-una din cele mai exclusiviste zone rezidentiale ale Bucurestiului, zona ce gazduieste multe ambasade, rezidente ale diplomatilor acestora, sedii de corporatii multinationale, restaurante renumite, inclusiv cel mai mare si frumos parc din Bucuresti, Parcul Herastrau din jurul lacului cu acelasi nume. Apartamentul se intinde pe o suprafata de 185 mp impartita pe 3 etaje, spatiul locativ de 135 mp + terasa de 50 mp

Nivel 1: lobby, bucatarie deschisa, dining+living (50 mp) avand vederea directa din living, master bedroom si terasa catre rondul de la Aviatorilor Charles de Gaulle si Pacul Herastrau, baie cu dus.

Nivel 2 : dormitor matrimonial (17 mp), baie cu cada tip jacuzzi, office, dormitor 2 (17 mp), balcon

Nivel 3: hol, terasa rooftop 50 mp

 -French Balconies pe toate etajele


Legatura dintre cele 3 etaje ale apartamentului se face printr-o scara interioara spectaculoasa, frumos iluminata ambiental.

Fiecare camera dispunde de un aparat de aer conditionat, asigurarea apei calde si a caldurii se face printr-o centrala termica proprie marca Vaillant.

Penthouse-ul dispune de video interfon, iar accesul se poate face de la parter pana la apartament cu liftul privat.

Apartamentul se inchirieaza semimobilat cum se vede in foto cu bucataria complet mobilata si utilata, un dormitor mobilat cu pat, dulap de haine, al doilea dormitor dispune de un mare dressing wall-to-wall cu usi glasante.
Viitorul locatar al acestui penthouse va lua negresit cea mai buna decizie de a inchiria acest apartament, aceasta proprietate exclusivista are puterea de indeplinii si cele mai exigente cerinte ale unui locatar cu pretentii.

Pret: 2900 Euro + TVA/luna

Contact: Tel: 0721.601.526

Email: catalin.simion@elogy.ro