Cazare Bucuresti apartament 2 camere tip studio, lux, zona centrala Unirii Universitate Armeneasca

Totul nou si modern! – Loc de parcare!
Oferta de cazare apartament 2 camere tip studio in regim hotelier in inima Bucurestiului zona ultracentrala.

Cazare in regim hotelier in centrul Bucurestiului, zona Universitate Armeneasca Unirii la 5 minute de mers pe jos de centrul vechi istoric al Bucurestiului.
Apartamentul dispune de tot confortul, este amenajat si dotat special pentru confortul turistic. Dispune de uscator de par, masina de spalat, frigider, televizor cu diagonala foarte mare de 122, pat matrimonial cu saltea din cea mai buna calitate pentru un confort bun al somnului si canapea extensibila in camera de zi a studioului.

In proximitatea zonei unde se afla apartamentul exista un supermarket Mega Image deschhis non-stop, legaturi cu transportul public al capitalei in toate zonele si punctele de interes, statia de metrou Universitate se afla la 5 minute de mers pe jos.  Foarte aproape se afla toate punctele importante din Bucuresti, Spitalul Coltea la 10 minute de mers pe jos, Universitatea Bucuresti, Piata Unirii, Piata Victoriei, parcul Cismigiu. Daca doriti sa vizitati Bucurestiul sau pur si simplu sunteti intr-o calatorie de afaceri aceasta este locatia perfecta deoarece se poate ajunge foarte usor in orice zona a Bucurestiului fara sa fiti dependent de masina.

EXCLUS CATEGORIC ESCORTE SI PETRECERI!
-Ne rezervam dreptul de a ne selecta clientii!
-Oferta de inchiriere se adreseaza oamenilor cu bun simt care pastreaza curatenia.

– Cazare Bucuresti Apartament 2 camere tip studio Unirii Universitate Armeneasca, zona ultracentrala, sector 2

Pret 35 euro/zi

100 lei tranzit/3 ore

Telefon: 0721.601.526
facebook.com/CazareRegimHotelierInBucuresti